Anycoin Direct

Anycoin Direct review

De markt van cryptocurrencies is ongelooflijk booming. Het aantal investeerders neemt dagelijks toe. In sommige periodes hebben de verschillende exchanges zelfs aan het plafond gezeten. In dat geval konden nieuwe investeerders zich niet meer aanmelden bij de betreffende exchange. Het is voor een exchange belangrijk dat ze altijd een veilige, snelle en goed werkende website aan kunnen bieden. Als er steeds meer bezoekers komen, wordt dat steeds lastiger. Het is daarom voor de exchanges periodiek noodzakelijk om op te schalen naar een hoger niveau.

Een ander voorschijnsel binnen de markt van de cryptocurrencies is het enigszins beperkte aanbod. Er zijn zeer veel exchanges in de laatste jaren op de markt gezet. Maar, vele exchanges zijn in de loop der jaren afgehaakt of hebben te maken gehad met een hack. Dat betekent dat anno 2018 maar een paar aantal exchanges écht groot zijn. Eén van deze exchanges is Anycoin Direct. Dit bedrijf richt zich specifiek op de cryptocurrency markt en dat doet met verve. In de afgelopen jaren hebben al zeer veel investeerders zich ingeschreven bij deze exchange.

Kopen en verkopen

Op Anycoin direct is het mogelijk om zeer veel verschillende digitale munteenheden te kopen en te verkopen. Al deze munteenheden kunnen tegen een bepaalde koers ingekocht worden. Mocht de koers in een periode stijgen, kunnen de investeerders er vervolgens voor kiezen om de munten te verkopen. Op die manier kunnen investeerders winst maken. Maar, Anycoin Direct wil uiteraard ook winst draaien (of op z’n minst quitte spelen). Het verdienmodel van Anycoin Direct is gebaseerd op een fee per transactie. Per transactie krijgt Anycoin Direct een bepaald bedrag; hoe meer er gehandeld wordt, hoe meer Anycoin Direct kan verdienen.

Het kopen en verkopen van digitale munteenheden gaat overigens erg gemakkelijk op Anycoin Direct. Het proces is vliegensvlug, is overzichtelijk en werkt gewoon erg prettig. Het is bovendien mogelijk om geld rechtstreeks via iDeal over te maken; voor veel Nederlanders is dat ideaal. Daarnaast komt ook nog eens het feit dat de betalingen zeer snel verwerkt worden door Anycoin Direct.

Gebruiksgemak

We gaven het hierboven al even aan; de website van Anycoin Direct werkt erg gemakkelijk. De ontwikkelaars van deze exchange hebben zich gericht op de investeerders. Het is namelijk voor de investeerders fijn als zij op een snelle en soepele manier transacties uit kunnen voeren. Dat hebben de ontwikkelaars van Anycoin Direct goed onthouden. De gehele website werkt erg prettig, snel en vlekkeloos.

Al met al kunnen we stellen dat Anycoin Direct een zeer fijne exchange is. Het is mogelijk om zeer veel verschillende digitale munteenheden te kopen en te verkopen. Daarnaast gaan de betalingen snel en werkt de website erg soepel.

Een enigszins negatief punt is de klantenservice. Investeerders die problemen ervaren, kunnen dit op verschillende manieren kenbaar maken bij Anycoin Direct. Door alle drukte blijft de reacties van de klantenservice soms erg lang uit. Het is voor investeerders erg fijn als zij snel een reactie krijgen. Het is tenslotte een zeer dynamische markt. Wat betreft de klantenservice kan Anycoin Direct zich dus nog absoluut verbeteren.