Finst

Finst, gelanceerd in januari 2023, is een relatieve nieuwkomer op de Nederlandse markt voor cryptocurrencies. Het brein achter deze crypto-exchange zijn de visionairs die eerder DEGIRO tot een razend populaire naam hebben gemaakt. De missie van Finst is duidelijk: de kloof tussen particuliere en professionele crypto-investeerders overbruggen.

Maximale Veiligheid en Betaalbaarheid

Finst streeft naar maximale veiligheid voor zijn gebruikers en biedt tegelijkertijd een overvloed aan functies. Het platform positioneert zichzelf als de meest betaalbare optie in Nederland, met de garantie van de laagste prijzen. Bovendien wordt Finst erkend en gereguleerd door De Nederlandsche Bank, wat zorgt voor extra vertrouwen en zekerheid.

Klantervaring bij Finst

Gebruikers van Finst kunnen genieten van een naadloze ervaring, van registratie tot handel, ondersteund door een veilig en intuïtief platform. Het hoge tevredenheidscijfer van 4.3 op Trustpilot getuigt van de positieve ervaringen van klanten.

Onze Ervaring met Finst

Finst betrad de markt met frisse energie, gesteund door de ervaring van DEGIRO. Het platform richt zich op zowel beginners als professionele beleggers, wat resulteert in een divers publiek. Hoewel het aanbod aanvankelijk beperkt was in vergelijking met gevestigde spelers, breidt Finst gestaag uit. Met populaire munten zoals BTC en ETH, evenals een groeiende lijst met nieuwe altcoins, beweegt Finst in de juiste richting. De gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheid om met iDEAL te betalen maken het handelen soepel en snel.

Handelskosten bij Finst

Finst streeft naar betaalbare en transparante handelskosten. Met slechts 0,15% transactiekosten is het de goedkoopste optie in Nederland, met kosten die 82% lager zijn dan die van concurrenten.

Klantenservice bij Finst

De klantenservice van Finst wordt gekenmerkt door eenvoudige registratieprocedures en transparantie rond kosten, wat wijst op hoge kwaliteit en gebruikersvriendelijkheid.

De Finst App Ervaring

De app van Finst, gratis te downloaden voor Android en iOS, biedt een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke interface. Snelle iDEAL-betalingsopties en veilige verificatieprocedures maken het tot een geweldige keuze voor Nederlandse gebruikers.

Crypto Bundels bij Finst

Finst heeft innovatieve ‘Crypto Bundels’ geïntroduceerd, waarmee beleggers eenvoudig kunnen investeren in diverse cryptocurrencies, vergelijkbaar met ETF’s op de aandelenmarkt.

Registreren bij Finst

Registreren bij Finst is eenvoudig en snel. Na verificatie van e-mail, mobiel nummer en ID kunnen gebruikers direct beginnen met handelen.

Veiligheid bij Finst

Finst besteedt veel aandacht aan veiligheid. Met registratie bij De Nederlandsche Bank, geavanceerde kluisopslag voor cryptocurrencies, en samenwerking met Bunq voor klantfondsen, biedt Finst een uiterst veilige omgeving voor crypto-investeringen. Bovendien belooft Finst nooit tegen zijn gebruikers te handelen of hun activa op enige andere manier te gebruiken.