Binance Pay integreert Injective: boost voor cryptobetalingen

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Nieuws

Binance Pay is een innovatieve betalingstechnologie waarmee gebruikers naadloos cryptocurrency kunnen verzenden, ontvangen en uitgeven. Het biedt veilige, contactloze en grenzeloze betalingsoplossingen, ideaal voor dagelijkse transacties.

Met een gebruikersbestand van meer dan 30 miljoen en duizenden handelaren wereldwijd, is Binance Pay een belangrijke speler in de wereld van cryptocurrency-betalingen.

Injective via Binance Pay

De integratie van Injective in Binance Pay is een belangrijke mijlpaal voor de blockchain. Het stelt het Injective-ecosysteem in staat om te profiteren van het uitgebreide netwerk van Binance Pay, waardoor INJ kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan transacties.

Van het betalen voor hotels en vluchten tot online winkelen, gebruikers kunnen nu INJ gebruiken voor tal van financiële activiteiten. Deze integratie stimuleert niet alleen de adoptie van INJ, maar biedt ook kosteneffectieve en efficiënte betalingsoplossingen, waarbij de meeste transacties geen kosten met zich meebrengen.

Aan de slag met Binance Pay

Gebruikers kunnen toegang krijgen tot Binance Pay via de Binance-app of -website. Om INJ te verzenden, moeten gebruikers het e-mailadres, telefoonnummer, Binance ID van de ontvanger invoeren of hun betaal-QR-code scannen.

Betalingen kunnen ook worden aangevraagd met gepersonaliseerde berichten. Het betalen van een handelaar met INJ is eenvoudig – scan gewoon de Binance Pay QR-code van de handelaar, gebruik de app-checkout of betaallinks. Voor gedetailleerde begeleiding bij het instellen en gebruiken van Binance Pay kunnen gebruikers de officiële Binance Pay-handleiding raadplegen.

Over Injective

Injective is een hoogwaardige, interoperabele layer one blockchain geoptimaliseerd voor het ontwikkelen van eersteklas Web3 financiële toepassingen. De native asset, INJ, drijft het Injective-ecosysteem aan en wordt ondersteund door opvallende investeerders zoals Jump Crypto, Pantera en Mark Cuban. Injective staat bekend om zijn krachtige modules voor het creëren van ongeëvenaarde gedecentraliseerde applicaties (dApps) en bevindt zich aan de voorhoede van blockchain-innovatie.

Over Binance Pay

Binance Pay, gelanceerd in februari 2021, is een contactloze, grenzeloze en veilige cryptocurrency-betalingsfunctie op de Binance-app. Het heeft al meer dan $153 miljard aan totaalvolume verwerkt over meer dan 1,2 miljard transacties, en ondersteunt meerdere cryptocurrencies voor peer-to-peer- en handelsbetalingen. Binance Pay is een krachtige tool geworden voor gebruikers en handelaren die op zoek zijn naar naadloze en efficiënte manieren om met cryptocurrencies om te gaan in het dagelijks leven.

BCF Theme door aThemeArt - Met trots aangedreven door WordPress.
TERUG NAAR BOVEN