Ripple

Ripple blijft miljoenen XRP naar Bitstamp verplaatsen terwijl grote investeerders miljarden ervan opslaan

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Nieuws

De toonaangevende cryptotracker Whale Alert heeft melding gemaakt van een aanzienlijke XRP-transactie, waarbij tientallen miljoenen XRP vanuit een onbekende portemonnee naar het Bitstamp-platform zijn gestuurd. In totaal werd 30,3 miljoen XRP naar Bitstamp overgemaakt, volgens de eerder genoemde bron. Dit is de tweede crypto-overdracht van die omvang die deze week door Whale Alert is opgemerkt. Op 8 oktober verplaatste een anoniem adres 29.000.000 XRP.

Details die zijn vrijgegeven door het op XRP gerichte dataplatform Bithomp laten zien dat in beide gevallen de initiator van de transacties Ripple Labs is, een fintechreus gevestigd in San Francisco. Vorige maand, zoals gemeld door U.Today, verplaatste Ripple ook tientallen miljoenen XRP naar Bitstamp, en ooit heeft Whale Alert ook een transactie naar de Bitso-uitwisseling gedetecteerd. In totaal heeft Ripple 119.000.000 XRP ter waarde van $59.199.878 verplaatst.

Ripple Payments

Het is vermeldenswaard dat zowel Bitso als Bitstamp platforms zijn die samenwerken met Ripple aan de “Ripple Payments”-service, voorheen bekend als “On-Demand Liquidity” (ODL). De rebranding vond pas onlangs plaats, aangezien ODL moeilijk te begrijpen is voor buitenstaanders, daarom is de naam Ripple Payments gekozen. ODL gebruikte XRP als valuta voor het overmaken van geld bij internationale betalingen naar andere ODL-platforms. Dit is veel sneller en goedkoper dan traditionele bankbetalingen (inclusief SWIFT) en vereist geen vooraf betaalde accounts.

50 miljoen XRP verdwenen van Crypto.com, grote investeerders hebben nu $8 miljard aan XRP

Naast de eerder genoemde transacties meldde Whale Alert op 9 oktober dat een indrukwekkende hoeveelheid van 50.000.000 XRP van Crypto.com is verplaatst. De onverwachte ontvanger van deze enorme hoeveelheid XRP was een portemonnee van de Binance-uitwisseling, volgens de gegevens gedeeld door Bithomp. Volgens een recente tweet van Santiment, een leverancier van on-chain data, is de activiteit van grote investeerders op de XRP Ledger aanzienlijk gedaald in vergelijking met de afgelopen twee kalenderjaren. Desondanks blijven grote XRP-investeerders XRP-munten verzamelen.

Volgens Santiment zijn de portefeuilles van grote investeerders, die 100.000-100.000.000 XRP bevatten, gegroeid van $7,16 miljard aan XRP in 2022 naar $7,89 miljard aan XRP dit jaar.

BCF Theme door aThemeArt - Met trots aangedreven door WordPress.
TERUG NAAR BOVEN