Belangrijke aankondiging van Binance met betrekking tot verschillende altcoins waaronder Ripple en Cardano

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Nieuws

De wereldwijd toonaangevende cryptocurrencybeurs Binance heeft ADA/USDC, AVAX/USDC, MATIC/USDC en XRP/USDC toegevoegd als nieuwe cross-margin paren, en ACM/USDT, AVAX/USDC, FIO/USDT, IQ/USDT, NEXO/USDT en QKC/USDT als nieuwe isolated margin paren.

Ook heeft het AC Milan Fan Token (ACM), FIO Protocol (FIO) en IQ (IQ) omarmd als nieuwe leenbare activa op cross- en isolated margin.

“Binance Margin streeft ernaar de handelservaring van gebruikers te verbeteren door voortdurend de lijst van handelsmogelijkheden op het platform te herzien en uit te breiden, waardoor er meer diversificatie van portefeuilles en flexibiliteit met handelsstrategieën mogelijk is,” verklaarde het bedrijf.

Het noteren van bepaalde cryptocurrencies op een belangrijke beurs zoals Binance kan hun waargenomen legitimiteit en toegankelijkheid vergroten, waardoor de vraag van investeerders toeneemt en een positieve invloed heeft op hun waardering.

Desalniettemin wordt dit meestal waargenomen wanneer een digitaal activum voor het eerst wordt genoteerd op het platform. In dit specifieke geval werden de tokens al verhandeld op Binance, wat verklaart waarom hun prijzen weinig tot geen volatiliteit hebben getoond na de aankondiging.

Dit is niet de eerste lijstings-/delistingsgolf van het bedrijf sinds het begin van dit jaar. Eerder deze maand heeft het de handelsservices beëindigd met Monero (XMR), Aragon (ANT), Multichain (MULTI) en Vai (VAI).

Meest recentelijk heeft Binance aangekondigd dat het de ondersteuning voor BNBUP/USDT, BNBDOWN/USDT, ETHUP/USDT, ETHDOWN/USDT en andere gehevelde tokenparen aan het begin van april zal stopzetten.

De eerder genoemde activa, die in hun beginfase in 2020 voor enorme controverse zorgden, zijn voornamelijk ontworpen voor kortetermijnhandel.

BCF Theme door aThemeArt - Met trots aangedreven door WordPress.
TERUG NAAR BOVEN