Binance introduceert fee-vrije handel en tijdelijke vrijstellingen

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Nieuws

Binance, een van ’s werelds leidende cryptocurrency-beurzen, heeft een reeks opvallende initiatieven aangekondigd die zowel handelaren als investeerders ten goede zullen komen. Deze aankondigingen markeren een belangrijke verschuiving binnen het platform en beloven meer mogelijkheden en voordelen voor gebruikers.

Fee-vrije handel op FDUSD-paren

Vanaf 8 december, 00:00 UTC, biedt Binance fee-vrije transacties aan op zes FDUSD-handelsparen, waaronder BNB/FDUSD en ETH/FDUSD. Dit initiatief heeft tot doel handelsactiviteit te stimuleren en waarde toe te voegen voor gebruikers te midden van een bullish trend in de crypto-markt.

Uitzonderingen en verduidelijkingen

Binance verduidelijkt dat transacties op deze geselecteerde paren niet worden opgenomen in de VIP-tier volumeberekeningen van gebruikers, noch in aanmerking komen voor Liquidity Provider-programmavoordelen tijdens de promotie. Dit ondanks de gebruikelijke tiered-handelskortingen op volume en BNB-tokenhouding, die worden uitgesloten van deze specifieke transacties.

Tijdelijke rente-vrijstelling voor margin loans

De beurs biedt een tijdelijke rentevrijstelling van één uur op margin loans voor verschillende cryptocurrencies, waaronder BTC en ETH. Deze stap kadert in Binance’s strategie om FDUSD te integreren als een alternatief voor stablecoins en om BUSD-paren geleidelijk uit te faseren. De vrijstelling is geldig tot 18 december, 09:00 UTC.

Uitbreiding van fee-vrije transacties

Naast bovenstaande aankondigingen zal Binance vanaf 8 december ook fee-vrije transacties aanbieden voor extra spot- en margin-handelsparen, zoals XRP/FDUSD. Deze uitbreiding heeft als doel gelijke kansen te creëren voor gebruikers om hun portefeuilles te optimaliseren en bevordert eerlijkheid binnen het platform.

Binance’s recente aankondigingen benadrukken hun inzet voor gebruikerswaarde en het stimuleren van activiteit binnen het ecosysteem, terwijl ze innovatieve benaderingen en gunstige voorwaarden bieden voor handel en investeringen.

BCF Theme door aThemeArt - Met trots aangedreven door WordPress.
TERUG NAAR BOVEN