Bybit vernieuwt institutioneel handelsplatform

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Nieuws

Bybit, ’s werelds op twee na meest bezochte crypto-beurs, kondigt trots de lancering aan van zijn vernieuwde institutionele handelsplatform – Bybit Institutional. Met een frisse uitstraling is de nieuwe pagina ontworpen om een verbeterde handelservaring te bieden aan institutionele klanten, als weerspiegeling van het engagement van Bybit Institutional om aan hun unieke eisen te voldoen.

Bybit Institutional staat al lang bekend om zijn toegewijde professionele diensten op maat van institutionele handelaren en geavanceerde handelsoplossingen voor veeleisende instellingen. Volgens Coinglass heeft Bybit een top-driepositie verworven onder cryptobeurzen wat betreft het totale openstaande BTC-futures-belang voor institutionele klanten. Het platform biedt een reeks kenmerken die het onderscheiden als de eerste keuze voor institutionele klanten:

  1. Liquiditeit: Bybit Institutional is een van de grootste platforms op het gebied van openstaande belangen voor handel in crypto-derivaten. Het vergemakkelijkt hoge handelsvolumes en biedt frequente kansen voor klanten om posities in te nemen en te verlaten. Deze hoge handelsactiviteit betekent dat klanten orders kunnen uitvoeren zonder de marktprijzen aanzienlijk te beïnvloeden.
  2. Veiligheid van klantactiva: Bybit Institutional implementeert beveiligingskaders zoals encryptie, multi-factor authenticatie en audits om de digitale activa van klanten te beschermen. Het neemt deel aan audits van bewijs van reserves om aan te tonen dat het voldoende cryptoreserves heeft om alle klantposities te dekken. Klanten hebben ook de mogelijkheid om gebruik te maken van externe bewaardiensten voor off-exchange afwikkeling van transacties en langetermijnopslag van activa.
  3. Optimalisatie van de tariefstructuur: Bybit Institutional brengt kosten in rekening met als doel de kostenefficiëntie voor institutionele handelaren te maximaliseren. Het biedt een op maat gemaakt tariefschema op basis van handelsvolumes en strategieën. Dit is bedoeld om de doelstellingen van instellingen te ondersteunen om handelskosten te verlagen en rendementen te optimaliseren.

Bybit Institutional samenwerkingen

Bybit Institutional is ook trots op zijn samenwerkingen met toonaangevende spelers in de branche, waaronder Copper, Circle, Fireblock, enz. Door deze samenwerkingen streeft Bybit Institutional ernaar een uitgebreid ecosysteem te bieden dat instellingen ondersteunt bij hun handelsinspanningen. Eugene Cheung, Vice President en Hoofd van Bybit Institutional, toonde zijn enthousiasme over de ontwikkeling van het platform en zei: “We zijn verheugd om de nieuwe Bybit Institutional-pagina te introduceren, die specifiek is ontworpen voor de behoeften van onze institutionele klanten. Met onze diepe liquiditeit, toewijding aan activabeveiliging en kostenefficiënte tariefstructuur streven we ernaar om een naadloze handelservaring te bieden voor instellingen van alle groottes.”

Bovendien is Eugene uitgenodigd om een van de panelleden te zijn op de Blockchain Life 2023 in Dubai op 24 oktober. Het panel met als titel “Crypto Market Outlook: Inzichten en Voorspellingen van Top Crypto-beurzen”, dat plaatsvindt op het hoofdpodium, zal de toon zetten voor het hele evenement. Tijdens dit panel bespraken branche-experts het algemene landschap in de crypto-ruimte, huidige trends en toekomstige voorspellingen.

Bron: Bybit.com

BCF Theme door aThemeArt - Met trots aangedreven door WordPress.
TERUG NAAR BOVEN