Crypto Parels: Maximaal profiteren van Altcoin season

Terwijl Bitcoin onvermoeibaar door stijgt, op zijn gebruikelijke correcties na, liggen de Alts even op zijn gat. Als je de crypto markt al een tijdje volgt, dan ken je deze cyclus. Als het goed is, weet je dan ook dat op een gegeven moment de Altcoins zullen pieken. Heb jij je Crypto Parels al opgedoken?

Met geduld liggen er dikke winsten in het verschiet. Is een Bitcoin investering nog niet avontuurlijk genoeg, dan zijn er duizenden toffe projecten die maar wat graag hun stuk van de taart claimen.

Potentie is er genoeg.

Net als wildgroei.

Hoe onderscheid je het kaf van het koren, waar liggen de crypto parels van morgen verscholen?

Zet je duikbril maar op: We gaan Parels duiken. Crypto parels!

Jouw winnende Crypto portfolio samenstellen

Voordat we de diepe zee van Crypto induiken, pas op de plaats. Waar let je op bij het samenstellen van je crypto portfolio?

Dat je zowel kansen als risico’s spreidt.

Het zal je vast niet ontgaan zijn, dat de voorspelling is dat zo’n  90% van de cryptomunten flopt. Je het bijna vergeten, zelfs Bitcoin is nog maar een experiment. Een enorm kostbaar experiment, dat al vele mensen tot miljonair heeft gemaakt. Er zijn natuurlijk ook verliezers. Wil jij daarbij horen?

Kansen spreiden dus.

Hier is hoe ik het doe:

 1. Bitcoin beslaat verreweg het grootste deel van mijn crypto portfolio: zo’n 50%
 2. Daarnaast de grote jongens en gevestigde namen uit de altcoin markt: zo’n 40%. In mijn geval Ethereum. Maar het kan ook wat anders zijn.
 3. Met de laatste 10% ben ik aan het avonturieren. Deze heb ik verspreid over verschillende veel belovende projecten, ook wel bekend als: Crypto Parels.

Welke dat zijn? Dat ga ik je natuurlijk niet vertellen. Het is belangrijk je eigen onderzoek te blijven doen en hierop te vertrouwen. Er is namelijk nogal wat ruis in het wilde westen van de crypto’s. Dus kennis van zaken is een pré.

Hoe vind je de beste cryptomunten?

Duidelijk. Hoe vind ik dan die goede cryptomunten. Je weet wel, die parels die nu ergens diep liggen te wachten tot de menigte ze opmerkt, die enorm hypegevoelige projecten, die ook nog eens waarde toevoegen?

Wil je het écht weten?

Héél proces. Je begint met een goede analyse van:

 1. Het bedrijf
 2. Concurrentie
 3. Marktomstandigheden

Het bedrijf:

Hierbij kun je denken aan zaken als;

 •   Het managementteam. Is hier voldoende kennis aanwezig. En heeft het team eerdere succesvolle ervaring opgedaan?
 •   Het product: Voegt het daadwerkelijk waarde toe?
 •   De White paper en roadmap. Is dit realistisch en zijn de doelen helder geformuleerd.
 •   Heeft het bedrijf de marketing goed voor elkaar? Key factor voor succes is communicatie met de doelgroep en de klanten. Is de boodschap duidelijk? Is er vertrouwen?
 •   Hoe is het met de hypegevoeligheid? Hierin speelt ook mee, de leeftijd van het bedrijf. Een jong bedrijf kan hier voordeel vinden.

Concurrentie:

Hoe is het met de concurrentie? Wat doen soortgelijke bedrijven? En hoe zien die eruit? Hoe doen ze het? Dezelfde analyse als voor het crypto-project zelf kun je hierop los laten.

Marktomstandigheden:

De crypto markt is enorm volatiel. Winsten kunnen in een oogwenk in verlies zijn omgeslagen. De markt kan snel en veel bewegen. Ligt de focus op Bitcoin, of gaan juist nu de altcoins super hard.

Onbegonnen werk? Een bewezen Crypto Portfolio

En dan te weten… Er zijn duizenden cryptomunten en -tokens. De moed zakt je al bijna in de schoenen. Mij in ieder geval wel. Leuk, zo’n kans met een kleine investering veel te kunnen winnen, maar ál dat onderzoek. Daar pas ik voor.

Flits.

Daar zijn de mannen van Allesovercrypto. Een team cryptofanaten dat zich met alles bezighoudt dat met crypto te maken heeft. Ze zijn laaiend enthousiast als het om Crypto Parels gaat. Met hun portfolio hebben ze vorig jaar van zo’n  $ 170,- zo’n $ 135.000 😵 gemaakt.

Maximaal profiteren van Altcoin season? Check het complete Crypto Parels Review.

 1. Dit Geen financieel advies, ik ben geen financieel adviseur. En als je gaat investeren, doe dat dan met geld dat je missen kunt. Doe altijd je eigen onderzoek.
BCF Theme door aThemeArt - Met trots aangedreven door WordPress.
TERUG NAAR BOVEN