Finst Breidt Crypto-Aanbod Uit naar 100+ Coins en Blijft Aanzienlijk Marktaandeel Winnen

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Nieuws

Finst, de Nederlandse cryptocurrency exchange, kondigt met trots aan dat het zijn aanbod uitbreidt met 54 nieuwe belangrijke cryptocurrencies in EUR. Het bedrijf heeft de afgelopen maanden aanzienlijke groei doorgemaakt, met een toename van het beheerd vermogen van 90% in slechts zes maanden. Finst blijft marktaandeel winnen en versterkt zijn positie in de Benelux-regio, ondanks de marktvolatiliteit.

Diversificatie met Meer dan 100 Coins

Finst beantwoordt aan de groeiende vraag van beleggers door 54 nieuwe belangrijke cryptocurrencies in EUR toe te voegen aan zijn handelsplatform. Hiermee is het totale aanbod van Finst meer dan verdubbeld, met nu meer dan 100 belangrijke coins beschikbaar, waaronder USDC, USDT, BNB, PAXG, COMP en FIL. Hierdoor krijgen klanten meer diversificatiemogelijkheden en keuzes.

Uitbreiding van het Aanbod

Finst plant verdere uitbreiding van zijn aanbod in EUR en zal binnenkort handelsparen in USDC en USDT aanbieden. Met deze nieuwe mogelijkheden verwacht Finst meer dan 300 handelsparen met institutionele liquiditeit en krappe spreads te kunnen leveren.

Aankomende On Chain Staking Service

Finst werkt actief aan een on chain staking service, die naar verwachting eind 2023 beschikbaar zal zijn. Hiermee kunnen beleggers rendement verdienen op hun cryptocurrencies met flexibiliteit en enkele van de hoogste stakingsbeloningen in Europa.

Sterke Groei in Handelsvolume en Klantendeposito’s

Ondanks een daling van de marktvolatiliteit van 45% sinds het einde van Q1 2023, blijft Finst marktaandeel winnen in de Benelux. Het platform heeft bijna 500.000 transacties verwerkt in 9 maanden, met een stijging van het handelsvolume van 25,2% tussen Q1 2023 en Q3 2023. Het beheerd vermogen van Finst is in dezelfde periode met 90% gestegen, dankzij de groei van klantendeposito’s.

Volledige Wallet-Oplossing met Stortingen en Opnames van Cryptocurrencies

Finst heeft recentelijk de mogelijkheid toegevoegd voor klanten om een breed scala aan cryptocurrencies te storten en op te nemen. Deze volledige wallet-oplossing biedt beleggers de mogelijkheid om digitale activa veilig te beheren en snel te reageren op marktkansen.

Welkomstbonus van €5 voor Nieuwe Beleggers

Finst viert deze aankondiging door een exclusieve welkomstbonus van €5 aan te bieden aan alle beleggers die vóór eind oktober een rekening openen.

Leiderschap in de Crypto-Industrie

Julien Vallet, CEO & medeoprichter van Finst, benadrukt het belang van veiligheid, transparantie en diversificatie in de crypto-beleggingsindustrie. Hij beschouwt de sterke groei van Finst als het resultaat van hun toewijding aan het stellen van hogere normen en het bieden van een veilige beleggingservaring. Het bedrijf blijft zich inzetten voor innovatie en streeft ernaar om het toonaangevende cryptobeleggingsplatform in Europa te worden.

BCF Theme door aThemeArt - Met trots aangedreven door WordPress.
TERUG NAAR BOVEN