Verdien Memecoin (MEME) tokens op Binance door BNB of stable coins te staken

Memecoins Binance staken

Verdien Memecoin (MEME) tokens op Binance door BNB of stable coins te staken

okt 30, 2023 Nieuws by Admin

Ontdek hoe je Memecoin (MEME) tokens kunt verdienen op Binance’s Launchpool-stakingsplatform.

Binance en Memecoin: Een Nieuwe Stakingmogelijkheid

Binance, een van ’s werelds toonaangevende cryptocurrency-exchanges, heeft aangekondigd dat Memecoin het nieuwste project is dat wordt aangeboden op hun Binance Launchpool-stakingsplatform. Dit betekent dat je tot 26 november de kans hebt om Memecoin (MEME) tokens te verdienen door simpelweg je BNB of de stable coins TUSD en FDUSD te staken. Het goede nieuws is dat je op elk gewenst moment de munten die je hebt gestaked kunt opnemen en de MEME-beloningen kunt behouden.

De mogelijkheid om MEME te verdienen op Binance Launchpool loopt van 28 oktober tot 26 november. Hoeveel tokens je verdient, hangt af van de hoeveelheid munten die je staked.

Verdeling van MEME-tokens

Binance heeft plannen om 2% van de totale MEME-tokenvoorraad te verdelen onder gebruikers op Launchpool. Dit komt neer op 1,38 miljard MEME-tokens uit een totale voorraad van 69 miljard tokens. Van deze beloningen zal 80% worden verdeeld onder BNB-stakers, terwijl de stakingpools voor TUSD en FDUSD elk 10% toegewezen krijgen. Dit betekent echter niet noodzakelijkerwijs dat je meer MEME zult verdienen als je BNB staked in plaats van de satble coins. Het hangt allemaal af van de omvang van je inzet in verhouding tot de omvang van de hele stakingpool.

Naast het aanbieden van het Memecoin-project op hun Launchpool-platform, zal Binance ook MEME noteren voor de handel op de Binance-beurs. Vanaf 3 november kun je MEME verhandelen in handelsparen tegen BTC, USDT en BNB.

Let Op: “Seed Tag”

Het is belangrijk op te merken dat Binance MEME zal noteren met de “Seed Tag”. Deze tag wordt gebruikt om cryptoprojecten te labelen die nog in een zeer vroege ontwikkelingsfase verkeren. Cryptocurrencies met deze tag worden voorheen vermeld in de “Innovation Zone”. Het doel van de Seed Tag is gebruikers te waarschuwen dat de cryptocurrency mogelijk volatieler en risicovoller kan zijn in vergelijking met de meeste andere crypto’s die op de beurs zijn genoteerd.

Wat is Memecoin (MEME)?

Memecoin is een token op de Ethereum blockchain die is ontworpen als een ecosysteemtoken voor Memeland. Het Memeland-project is opmerkelijk omdat het is gestart door het team dat 9GAG heeft gecreëerd, een uiterst populair online platform voor het delen van memes.

Memeland beschrijft zichzelf als een “web3-gerichte venture studio” en ze hebben tot nu toe drie NFT-collecties gelanceerd. Ze werken ook aan platforms zoals Holders.com en GMGM.com. Het is belangrijk op te merken dat het Memeland-team geen beloften doet over het nut van MEME en de token heeft geen roadmap.

Hoe Verdien Je MEME-tokens op Binance?

Als je MEME-tokens wilt verdienen, moet je eerst een Binance-account hebben. Houd er rekening mee dat alleen gebruikers die het identiteitsverificatieproces bij Binance hebben voltooid, in aanmerking komen om deel te nemen aan het token-farmingproces van Memecoin op Binance Launchpool.

Zodra je account gereed is, heb je BNB, TUSD of FDUSD tokens nodig om te staken. Als je deze tokens al bezit, kun je deze naar je Binance-account sturen. Anders biedt Binance verschillende manieren om deze tokens te kopen, zowel met crypto als fiat.

Na het verifiëren van je account en het toevoegen van BNB, TUSD en/of FDUSD, ga je naar het menu aan de bovenkant van de Binance-interface en selecteer je “Verdienen”. Ga vervolgens naar “Launchpad”.

Scroll vervolgens naar de “Launchpool”-sectie en je zult de beschikbare Memecoin-farmingpools vinden. Afhankelijk van welke tokens je wilt staken, selecteer je de TUSD Pool, FDUSD Pool of BNB Pool. Volg dan de instructies die door de exchange worden gegeven.

Het is belangrijk op te merken dat het verdienen van MEME-tokens op Binance Launchpool een relatief laag risico is, aangezien je alleen tijdelijk BNB, TUSD of FDUSD hoeft te staken en je op elk moment je tokens kunt opnemen zonder boetes. Als je echter overweegt om daadwerkelijk MEME-tokens te kopen zodra ze beschikbaar zijn voor handel, raden we aan veel voorzichtiger te zijn en grondig onderzoek te doen voordat je investeert.