Drie redenen om nu crypto’s aan te schaffen

Drie redenen om nu crypto’s aan te schaffen

Je hoort wel eens verontrustende verhalen over cryptocurrency’s. Zo worden ze niet gesteund door de overheid of financiële instanties, schommelt de Bitcoin koers enorm en ben je niet verzekerd als je je geld verkeerd overmaakt of kwijtraakt.

En dit is ook zo, maar toch worden cryptocurrency’s de geldeenheden van de toekomst genoemd. Er zijn drie hele goede redenen om nu naar Bitvavo.com te stappen en crypto’s aan te schaffen.

  1. Geen gevoelige gegevens nodig

Als je gaat betalen met cryptocurrency’s, dan wordt er niet om gevoelige gegevens gevraagd. Je naam en adres blijven hier volledig buiten, ook is er geen kaart- of bankrekeningnummer nodig en je hoeft geen veiligheidscodes of andere informatie in te vullen.

Gebruik je een app, dan kun je meestal betalen door een QR code te scannen. Betalen met crypto’s is anoniem en gebeurt via een wallet die je aanmaakt.

  1. Onmiddellijk betalen en ontvangen

De transacties die je doet zijn onmiddellijk en bij sommige cryptocurrency’s betaal je hier geen transactiekosten voor. Het geld staat direct op het adres van de ontvanger en als jij geld krijgt, dan heb je dit ook onmiddellijk. Dit is de reden waarom retailers het gebruik van cryptocurrency’s aanmoedigen en waarom entertainment sites zoals casino’s ook veel crypto’s accepteren.

Het beheer is goedkoper en er is geen sprake van vertragingen.

  1. Er zijn geen tussenpersonen

Cryptocurrency’s worden ook wel eens het geld van de mensen genoemd en niets is minder waar. Bij het betalen, handelen, ontvangen en investeren met cryptocurrency’s komen geen tussenpersonen te pas. Banken en overheden worden volledig gepasseerd en jij hebt direct met de ontvanger of zender te maken.

Hierdoor profiteert niemand van je geld en ben je er zelf volledig verantwoordelijk voor. Je kunt geld overmaken naar alle landen ter wereld zonder dat er een wisselkoers is of je een week moet wachten totdat de transactie is voltooid.

BCF Theme door aThemeArt - Met trots aangedreven door WordPress.
TERUG NAAR BOVEN